Giro di Kika – 2023

Vrijdag 23 juni doen wij mee aan de Giro di Kika Classico. Een eendaagse etappetocht rondom de mythische Stelvio. Het doel is om hiermee zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika zodat 100% genezing van kinderen met kanker dichterbij komt!

STEUN ONS EN DAARDOOR KIKA. KLIK HIER OM TE DONEREN!

We gaan deze epische berg tweemaal bedwingen. Waarmee we op een tour van 106 kilometer komen en even tegen de Zwitserse grens tikken.

Met een gemiddeld percentage van 7% is het wel even wat anders dan de Amerongse berg. Hierboven zie je het verloop. Vlak bij de top gaan we nog even volle bak op 12,1%.

En dit doen we voor Kika:

Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Stichting Kinderen Kankervrij werkt sinds 2002 aan 100% genezing van kinderkanker.

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Voor meer informatie surf naar: www.kika.nl