Spinningmarathon

Doe mee aan onze spinningmarathon op zaterdag 10 juni aanstaande en steun Stichting Kika in de strijd tegen kinderkanker. Ons event vindt plaats bij Lavita Lifestyleclub in Veenendaal.

Help ons om het verschil te maken voor kinderen en gezinnen die getroffen zijn door deze ziekte.

Kinderkanker: Een ernstige ziekte die te veel kinderen en gezinnen treft. Elk jaar worden duizenden kinderen getroffen door deze ziekte en hebben ze hulp nodig om te overleven en te genezen

Doe mee aan onze spinningmarathon en steun Stichting Kika

Door mee te doen aan onze spinningmarathon op zaterdag 10 juni as. kun je een bijdrage leveren aan de strijd tegen kinderkanker en helpen om levens te redden

Schrijf je nu in voor onze spinningmarathon

Met zes uur spinnen kun je je lichaam en geest uitdagen en tegelijkertijd een geweldig doel ondersteunen. Schrijf je nu in door 100 euro te doneren en draag bij aan deze belangrijke zaak!

Wat krijg je als je meedoet aan onze spinningmarathon?

– Een geweldige uitdaging voor je lichaam en geest

– Een goed gevoel, omdat je bijdraagt aan de strijd tegen kinderkanker

– Een leuke dag met andere deelnemers die zich inzetten voor hetzelfde doel

Help mee de strijd tegen kinderkanker te winnen

Doe mee aan onze spinningmarathon op zaterdag en ondersteun de strijd tegen kinderkanker met Stichting Kika. Elk jaar worden duizenden kinderen en gezinnen getroffen door deze ernstige ziekte. Schrijf je nu in voor onze spinningmarathon en doneer 100 euro om bij te dragen aan deze belangrijke zaak. Je krijgt niet alleen een geweldige uitdaging voor je lichaam en geest, maar je helpt ook levens te redden. Bovendien kan je genieten van een leuke dag met andere deelnemers die zich inzetten voor hetzelfde doel. Laten we samenwerken om kinderkanker te verslaan!

INSCHRIJVEN